Välj en sida

Kontrollansvarig Tyresö

Jonssons KA – kontrollansvarig Tyresö

Jonssons KA

Behöver du en kontrollansvarigTyresö är du välkommen att anlita Jonssons KA. Jag har varit i branschen sedan 70-talet. Med andra ord är mitt företag ett bra och pålitligt val för dig i Tyresö som behöver en kontrollansvarig för nybyggnation av villor, fritidshus och komplementbostadshus. Kontakta mig för ytterligare information eller offert. Jag kan även lämna fast pris.

Om mig

Jag är certifierad kontrollansvarig med behörighetsnivå K. Jag vänder mig till privatpersoner. Med min hjälp ser jag till att ditt projekt uppfyller kraven utifrån den bygglagstiftning som finns.

Kontrollansvarig Tyresö

Geografiskt arbetsområde

Tyresö med omnejd är mitt geografiska arbetsområde. Vid nybyggnad, tillbyggnad eller ombyggnad som kräver bygglov och således en kontrollansvarig, så hjälper jag till.

Kunskap & erfarenhet

Mitt företag har funnits i över 10 år, men jag har varit i branschen ända sedan 70-talet. Därmed besitter ett stort kunnande och stor erfarenhet och har certifiering.

Kontrollansvarig Tyresö

Tjänster

Det är viktigt, att vid alla byggprojekt som kräver bygglov, involvera en kontrollansvarig. Jag vänder mig som tidigare nämnts till privatpersoner som ska bygga småhus eller fritidshus. Dessutom kan man vända sig till mig även vid om- eller tillbyggnader.

Kontrollansvarig

Som kontrollansvarig så ser jag till att entreprenörens projekt följer de lagar och paragrafer som finns i bygglagstiftningen. Det innebär att ta fram en kontrollplan och se till att planen efterlevs.

Plan- och bygglagen (PBL)

Jag är certifierad enligt PBL. Det ställs höga krav för att nå dit. Bland annat utbildning, praktiskt arbete, vilket jag verkligen inte saknar, samt att man är lämpad för uppgiften och är insatt i de lagar och regelverk som finns. Tack vare att jag uppfyller alla dessa krav så kan ni verkligen lita på mig och min kompetens!

Offertformulär

Kontaktformulär

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

Jonssons KA

SIGYNS VÄG 18, 149 33 Nynäshamn

070-551 69 74

lars.jonssons@telia.com

Kontrollansvarig Tyresö

Varmt välkommen till Jonssons KA, ett företag för alla i eller i omnejd av Tyresö som behöver anlita en professionell kontrollansvarig.